Skąd wiesz, czy dobrze jesz?

Przygotowałam dla Ciebie podpowiedzi jak zacząć świadomie i intuicyjnie wybierać jedzenie dopasowane do Twoich potrzeb. Znajdziesz je w bezpłatnym fragmencie e-booka. 

Zbzikowanie z bzem

Zbzikowanie z bzem

Lubię to uczucie, gdy moja głowa napełniona zapachami i smakami z dzieciństwa próbuje zamykać te wspomnienia w garnkach i słoikach. Tym razem wzięłam się za ulubiony zapach bzu… G

Quo vadis food

Quo vadis food

Trudne pytanie. Właściwie rzeczowników o drogę pytać nie wypada, w tym jednak wypadku postawione pytanie to raczej wątpliwość, obawa i powód do głębokiej zadumy.

Jagoda Dąbrowska

Mam na imię Jagoda i po prostu znam się na jedzeniu.

Gotuję od 25 lat. Żywność, biologię człowieka i komórki studiuję od ponad 15 lat. W moim domu każdy ma inne wymagania żywieniowe, choroby i preferencje. I to jest OK, że każdy z nas je inaczej.

Pracuję z diagnostyką zachodu, medycyną chińską, medycyną komórkową, biologią totalną i psychodietetyką. Nasze ciało do nas mówi, a ja z nim rozmawiam i staram się dawać mu to, czego potrzebuje.

Jestem biotechnologiem medycznym i dietetykiem, ale przede wszystkim Kobietą świadomą potrzeb swojego ciała.

Zacznij patrzeć na gotowanie i diety inaczej. Holistycznie.

Dołącz do grupy na Facebooku i korzystaj ze wsparcia w przemianie.