Skąd wiesz, czy dobrze jesz?

Pobierz bezpłatny fragment mojego e-booka i zacznij jeść świadomie.
Od dzisiaj. Od teraz.

Zbzikowanie z bzem

Zbzikowanie z bzem

Lubię to uczucie, gdy moja głowa napełniona zapachami i smakami z dzieciństwa próbuje zamykać te wspomnienia w garnkach i słoikach. Tym razem wzięłam się za ulubiony zapach bzu… G

Quo vadis food

Quo vadis food

Trudne pytanie. Właściwie rzeczowników o drogę pytać nie wypada, w tym jednak wypadku postawione pytanie to raczej wątpliwość, obawa i powód do głębokiej zadumy.

Pandemia: wirus i medycyna wschodu i zachodu

Pandemia: wirus i medycyna wschodu i zachodu

Z racji tego co się dzieje, jak, o ironio cała pandemia rozgrywa się między wschodem a zachodem czuję potrzebę, żeby mówić, pisać, gadać. Mój przepis na kompromis to przede wszystkim próba znalezienia ścieżki w życiu między medycyną zachodu a wschodu. W kontekście...

Mam na imię Jagoda i po prostu znam się na jedzeniu.

Gotuję od 25 lat. Żywność, biologię człowieka i komórki studiuję od ponad 15 lat. W moim domu każda z czterech osób ma inne wymagania żywieniowe, mam alergików, niejadków, każdy lubi jeść co innego, a ja to ogarniam!

Pracuję z diagnostyką zachodu, medycyną chińską, medycyną komórkową. Wierzę, że nasze zdrowie to kombinacja zdrowego ciała, umysłu i ducha.

 Liczne warsztaty z dziećmi jakie prowadziłam, spotkania indywidualne, współtworzenie “Szkoły na widelcu” w 2011 roku dały mi silne przekonanie, że jedzenie moduluje nasz układ odpornościowy

Zacznij patrzeć na gotowanie i diety inaczej. Holistycznie.

Dołącz do grupy na Facebooku i korzystaj ze wsparcia w przemianie.